Bagian dahan luhur prostitusi

  • Myo hand above elbow two degree freedom

    Myo panangan luhur siku dua derajat kabébasan

    Myo panangan luhur siku dua derajat kabébasan
    Barang No. MAEH
    Bahan Aluminium / Serat karbon
    Beurat 0,6kg
    Detil
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoelektrisitas 3. Sambungan pigeulang tiasa sacara pasif diputer.
    4. Waterproof, anti EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
    5. cocog pikeun panjang tunggul siku
  • Cable control mechanical hand prostheses for BE

    Ngadalikeun kabel mékanis leungeun mékanis pikeun BE

    Ngaran produk Leungeun kerangka kosmétik sareng konektor adaptor
    Barang NO. CBEH-2
    Sampanye Warna
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 260g
    Detil Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur
    5. panangan luhur tiasa sacara bébas ngayun
    6. cocog pikeun disartikulasi taktak.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Cosmetic skeleton hand with adaptor connector

    Leungeun rorongkong kosmétik sareng konektor adaptor

    Ngaran produk Leungeun kerangka kosmétik sareng konektor adaptor
    Barang NO. CBEH-2
    Sampanye Warna
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 260g
    Detil Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur
    5. panangan luhur tiasa sacara bébas ngayun
    6. cocog pikeun disartikulasi taktak.
    7. waktos Waran: 2 taun ti dinten kiriman.
  • Cosmetic skeleton hand with adaptor connector

    Leungeun rorongkong kosmétik sareng konektor adaptor

    Ngaran produk Leungeun kerangka kosmétik sareng konektor adaptor
    Barang No. CAEH
    Bahan Aluminium
    Beurat 0,45kg
    Detil
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
    4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur
  • Cosmetic skeleton prostheses for AE

    Prostésis rorongkong kosmétik pikeun AE

    Ngaran produk: Rorongkong disartikulasi siku kosmétik
    Barang No. CEDH
    Bahan Aluminium
    Beurat 0,43kg
    Detil
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    4. cocog pikeun disartikulasi siku
    5. waktos Waran: 2 taun ti dinten kiriman.
  • Myoelectric hand BE Noise elimination

    Myoelectric hand BE Noise eliminasi

    Ngaran produk Myo hand BE Noise eliminasi
    Barang NO. MBEH-3
    Warna Hideung
    Bahan serat karbon
    Beurat produk 280g
    Detil Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoélectricity 3. Élmu Noise
    4. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    5. Waterproof, anti-EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional
    6. cocog pikeun tengah, pondok, tunggul panjang tina panangan
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Myoelectric arm prostheses with one degree of freedom for BE

    Pelacuran panangan listrik sareng tingkat kabébasan pikeun BE

    Ngaran produk Myo hand BE serat karbon
    Barang NO. MBEH-2C
    Warna serat Karbon hideung
    Bahan serat karbon
    Beurat produk 280g
    Detil Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoelektrisitas
    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    4. Waterproof, anti-EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional
    5. cocog pikeun tengah, pondok, tunggul panjang tina panangan
    6. waktos Waran: 2 taun ti dinten kiriman.
  • Myoelectric BE prostheses with one degree of freedom

    Méiéléktrik BE prostésis kalayan gelar kabébasan

    Nami produk Myo batré tangan bawaan BE
    Barang NO. MBEH-4
    Sampanye Warna
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 280g
    Detil Produk
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoelektrisitas
    3. Batré diwangun-di leungeun
    4. sendi pigeulang sacara pasif tiasa diputer.
    5. Waterproof, anti-EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional
    6. Cocog pikeun tengah, pondok, tunggul panjang tina panangan
    7. waktos Waran: 2 taun ti dinten kiriman.
  • Cosmetic prostheses for shoulder joint disarticulation

    Prostheses kosmétik pikeun disarticulation gabungan taktak

    Ngaran produk Leungeun taktis disarticulation taktak
    Barang NO. CSDH
    Sampanye Warna
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 600g
    Detil Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur
    5. panangan luhur tiasa sacara bébas ngayun
    6. cocog pikeun disartikulasi taktak.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Myo hand elbow disarticulation two degree freedom

    Myo leungeun siku disartikulasi dua derajat kabébasan

    Myo leungeun siku disartikulasi dua derajat kabébasan
    Barang No. MEDH
    Bahan Aluminium / Serat karbon
    Beurat 0,38kg
    Detil
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoelektrisitas 3. Sambungan pigeulang tiasa sacara pasif diputer.
    4. Waterproof, anti EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
    5. cocog pikeun disartikulasi siku
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun