Prostheses kosmétik pikeun disarticulation gabungan taktak

Pedaran pondok:

Ngaran produk Leungeun taktis disarticulation taktak
Barang NO. CSDH
Sampanye Warna
Bahan Aluminium
Beurat produk 600g
Detil Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur
5. panangan luhur tiasa sacara bébas ngayun
6. cocog pikeun disartikulasi taktak.
Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • bagian palsu: Leungeun disartikulasi taktak kosmetik
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Prostheses kosmétik pikeun disarticulation gabungan taktak 
    Barang NO. CSDH
    Warna Inuman sampanye
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 600g
    Rincian Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.

    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.

    4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur.

    5. panangan luhur tiasa sacara bébas ngayun.

    6. Cocog pikeun disartikulasi taktak.

    Pamakéan  Prostésis disartikulasi taktak cocog pikeun amputees kalayan dibedahkeun sendi taktak, pita ekstremitas luhur amputasi (amputasi scapula sareng clavicle), amputasi panangan luhur luhur, sareng residual dahan panjangna kirang ti 30%

    (biasana dina 8cm handapeun akronim).

    Kusabab kaleungitan sadaya fungsi anggota awak luhur, janten hésé ngagunakeun gerak taktak pikeun narik

    kabel traction pikeun ngendalikeun panangan prostetik mékanis, janten biasana dilengkepan ku panangan listrik atanapi a

    leungeun hiasan.

     

    Profil Perusahaan

    1

    .Jinis Bisnis: Pabrikan / Pabrik

    .Produk utama: Bagian prostitusi, bagian orthotic

    . Pangalaman: Langkung ti 15 taun.

    .Sistem Manajemén : ISO 13485

    .Lokasi: Kacamatan Luancheng, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina.

    Produk jenis Comlete, kualitas alus, harga alus teuing, jasa saatos-jualan pangalusna, jeung hususna kami boga diri desain sareng ngembangkeun tim, sadaya désainer

    gaduh euyeub ngalaman dina garis prosthetic na orthotic. Janten urang tiasa nyayogikeun kustomisasi profesional (jasa OEM) sareng jasa desain (jasa ODM) kanggo pendakan

    kabutuhan unik anjeun.

    Produk utama: anggota awak ponggawa, alat orthopaedik sareng asesoris anu aya hubunganana, alat rehabilitasi médis. prosthetics dahan handap, anggota awak luhur, orthopedic

    alat-alat sareng asesoris, bahan baku, suku buatan, sendi tuur, adaptor tabung terintegrasi, macem-macem kit prostetik sareng katun / nilon / serat karbon / gelas

    serat Stockinette, sareng sajabana Sareng kami ogé ngajual produk kosmetik palsu, sapertos panutup kosmétik foaming (AK / BK), kaos kaki tunggul hiasan, tuur orthotics

    gabungan: spring lock / drop ring ring / lock belakang. produk orthotics: sapatu koréksi orthopedic, dukungan kaki, AFO, AKFO, ankle / tuur / pinggang / taktak /

    kurung, ankle / tuur / siku engsel. bahan baku: lambar PP / PE / Eva jeung sajabana.

     

    Produk utama

    全产品1

    Sertipikat:

    ISO 13485 / CE / SGS Médis I certificate Sértipikat pabrik.

    证书拼

    Aplikasi:

    Cocog pikeun disartikulasi taktak.

    Pasar Ékspor Utama: Asia; Éropa Wétan; Wétan Tengah; Afrika; Éropa Kulon; Amérika Kidul

    Pamayaran sareng Pangiriman:

    Metode pamayaran: T / T, Western Union, L / C. Waktu Pangiriman: dina waktos 3-5 dinten saatos nampi pamayaran.  

    运输









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali