Tentang Kami

Rehabilitasi Wonderfu

Shijiazhuang Wonderfu Rehabilitation Device Technology Co., Ltd. Perenahna di Taman Perindustrian Tianshan Wanchuang, Distrik Luancheng, Kota Shijiazhuang, Hebei, Cina, transportasi anu merenah sareng lingkungan anu saé, ngan ukur 20 menit ngajalankeun ka Stasion Railway Shijiazhuang sareng 45 menit ka Bandara Shijiazhuang.

Perusahaan kuring mangrupikeun perusahaan panilitian sareng pamekaran berteknologi Tinggi, kalayan langkung ti 12 taun pangalaman propésional dina ngical sareng ngical bagian-bagian prostetik sareng orthotic, sapertos suku palsu, jinis gabungan ankle, sendi tuur, sendi pinggul, sareng jinis orthotic sendi tuur, konci swiss, ring ring, lock belakang sareng sajabana Kauntungan kami nyaéta produk lengkep, kualitas saé, harga anu saé, jasa purna jual terbaik, sareng khususna Kami gaduh tim Desain sareng Pengembangan diri, sadaya désainer parantos beunghar Experineced in prosthetic sareng garis orthotic, Janten urang tiasa nyayogikeun kustomisasi profesional (jasa OEM) sareng jasa desain (jasa ODM) pikeun nyumponan kabutuhan unik anjeun. Dina waktos anu caket, Kami bakal ngenalkeun alat Rehabilitasi anu langkung berkualitas, serbaguna ka pasar, mugia sadayana rerencangan bakal resep aranjeunna.

Ayeuna sadaya produk kami parantos ngekspor ka langkung ti 50 nagara sadayana di dunya, janten wilujeng sumping nganjang ka pabrik kuring pikeun ngawangun kerjasama anu saé sareng jangka panjang.

- Rehabilitasi Wonderfu