Produk

  • Myo hand above elbow two degree freedom

    Myo panangan luhur siku dua derajat kabébasan

    Myo panangan luhur siku dua derajat kabébasan
    Barang No. MAEH
    Bahan Aluminium / Serat karbon
    Beurat 0,6kg
    Detil
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoelektrisitas 3. Sambungan pigeulang tiasa sacara pasif diputer.
    4. Waterproof, anti EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
    5. cocog pikeun panjang tunggul siku
  • Gel Cover Lock 601 for child

    Gél Cover Lock 601 pikeun murangkalih

    Ngaran produk Gel Cover Lock 601 pikeun murangkalih
    Barang NO. GCL601C
    Warna Hideung / Gray
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 350g
    Beurat awakna dugi ka 85kg
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Lower-mounted manual lock single axis hip joint

    Konci manual handap-pasang konci sumbu hip gabungan

    Barang NO. 7F5
    Nami Barang Handap-pasang konci manual sumbu hip gabungan gabungan
    Bahan Alumjnum
    beurat produk 0.37kg AL
    beurat awak nepi ka 110kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun hip anggota awak handap
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Prosthetic single axis knee joint with extension assistant

    Prosthetic tunggal sumbu tuur gabungan sareng asistén penyuluhan

    Prosthetic tunggal sumbu tuur gabungan sareng asistén penyuluhan
    Barang NO. 7E4
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 0.45 (AL)
    Beurat awakna dugi ka 110kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun hip anggota awak handap
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Four Axis Hip Joint 7E6

    Opat Sumbu Hip Joint 7E6

    Barang NO. 7E6
    Bahan stainless steel
    Beurat produk 0.75KG
    Beurat awakna dugi ka 120kg
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Cable control mechanical hand prostheses for BE

    Ngadalikeun kabel mékanis leungeun mékanis pikeun BE

    Ngaran produk Leungeun kerangka kosmétik sareng konektor adaptor
    Barang NO. CBEH-2
    Sampanye Warna
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 260g
    Detil Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
    2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
    4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur
    5. panangan luhur tiasa sacara bébas ngayun
    6. cocog pikeun disartikulasi taktak.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Children Plastic Inside Cup for AK Thermo Socket

    Barudak Plastik Dina Piala pikeun AK Thermo Socket

    Ngaran produk Barudak Plastik Di jero Piala pikeun AK Thermo Socket
    Barang NO. 3S27
    Warna Konéng
    Bahan PU
    Beurat produk 15g
    Beurat awakna dugi ka 85kg
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Single axis hip joint 7E7

    Sumbu tunggal hip gabungan 7E7

    Sumbu tunggal hip gabungan 7E7
    Barang NO. 7E7
    Bahan stainless steel
    Beurat produk 0.7KG
    Beurat awakna dugi ka 120kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun hip anggota awak handap
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Aluminum Four Bar Knee Joint for Children

    Aluminium Opat Bar Knee Joint pikeun Barudak

    Ngaran produk Aluminium Opat Bar Knee Joint pikeun Barudak
    Barang NO. 3P65 (AL)
    Warna Beureum
    Beurat produk 360g
    Kisaran beban 85kg
    Rentang flexion tuur 175 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utama beurat Cahaya, desain opat-link, stabilitas kuat
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Stainless Steel Four Bar Knee Joint for Children

    Stainless Steel Opat Bar Dengkul Joint pikeun Barudak

    Ngaran produk Stainless Steel Four Bar Knee Joint pikeun Barudak
    Barang NO. 3F65-1
    Warna Pérak sareng Pink
    Beurat produk 380g
    Kisaran beban 85kg
    Rentang flexion tuur 175 °
    Bahan stainless steel
    Fitur utama beurat Cahaya, desain opat-link, stabilitas kuat
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Single Axis Knee Joint for Children With Lock

    Single Axis Knee Joint for Children With Lock

    Ngaran produk Single Axis Knee Joint kanggo Barudak Kalayan Kuncén
    Barang NO. 3F67
    Warna Beureum
    Beurat produk 300g
    Kisaran beban 85kg
    Rentang flexion tuur 150 °
    Bahan alloy Aluminium 7075
    Fitur utama Sumbu aluminium tunggal Ringan, tuur murangkalih sareng piramida pangaturan proksimal.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun
  • Angle Tube Clamp Adaptor for Children

    Angle Tube Clamp Adapter pikeun Barudak

    Ngaran produk Lock Tube Adapter pikeun Barudak
    Barang NO. 3S23
    Warna Pérak
    Bahan stainless steel / Aluminium
    Beurat produk 55g
    Beurat awakna dugi ka 85kg
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
123456 Teras> >> Halaman 1/9