Komponén dahan handap prostitusi

  • Lock Tube Adapter Slidable

    Konci Tube Adapter Geser

    Ngaran produk Lock Tube Adapter Slidable
    Barang NO. 4F30
    Warna Pérak
    Bahan stainless steel
    Beurat produk 100g
    Beurat awakna dugi ka 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Adjustable height of Tube Adapter

    Jangkungna adjustable Tube Adaptor

    Ngaran produk jangkungna adjustable Tube Adapter
    Barang NO. 4F31
    Warna Pérak
    Bahan stainless steel
    Beurat produk 100g
    Beurat awakna dugi ka 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Female four jaws

    Awéwé opat rahang

    Ngaran produk Awéwé opat rahang
    Barang NO. 4F43
    Warna Pérak
    Bahan stainless steel
    Beurat produk 100g
    Beurat awakna dugi ka 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Male four jaws

    Jalu opat rahang

    Ngaran produk Jalu opat rahang
    Barang NO. 4F44
    Warna Pérak
    Bahan SS, Ti, Aluminium
    Beurat produk 100g
    Beurat awakna dugi ka 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun
  • Elongate Rotation four jaws 40/55/70mm

    Rotasi Manjang opat rahang 40/55 / ​​70mm

    Ngaran produk Elongate Rotation opat rahang
    Barang NO. 4F63L
    Panjangna 40/55 / ​​70mm
    Warna Pérak
    Bahan SS
    Beurat produk 100g
    Beurat awakna dugi ka 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun
  • Elongate Rotation Threee Jaws

    Elongate Rotation Threee Jaws

    Barang No. 4D41L
    Panjangna 40/55 / ​​70mm
    Bahan SS
    beban Beurat 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Integrate male three jaws

    Ngahijikeun jalu tilu rahang

    Ngaran produk Ngahijikeun jalu tilu rahang
    Barang NO. 4F45
    Warna Pérak
    Bahan SS
    Beurat produk 100g
    Beurat awakna dugi ka 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun
  • Rotation Female four jaws

    Rotasi Awéwé opat rahang

    Rotasi Awéwé opat rahang
    Barang No. 4D63-RF
    Bahan SS
    Beban beurat 120kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Rotation Male four jaws

    Rotasi Jalu opat rahang

    Rotasi Jalu opat rahang
    Barang No. 4D63-RM
    Bahan SS
    Beban Beurat 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Crus Clip Plate

    Lempeng Klip Crus

    Lempeng Klip Crus
    Barang No. 4D19-CCP
    Bahan SS / AL / TI
    Beurat produk 0.195kg / SS; 0,0667kg / AL; 0,111kg / Ti
    Beban Beurat 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Lap Clip Plate

    Lempeng Klip Lap

    Lempeng Klip Lap
    Barang No. 4F19-BCP
    Bahan SS / AL / TI
    Beurat produk 0.228kg / SS; 0,078kg / AL; 0,130kg / Ti
    beban Beurat 100kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Thermoplastic Cavity Connecting Plate

    Lempeng Nyambungkeun Rongga Thermoplastic

    Lempeng Nyambungkeun Rongga Thermoplastic
    Barang No. 4F19-BKTC
    Bahan SS / AL / TI
    Beurat produk 0.233kg / SS; 0.080kg / AL; 0.133kg / TI
    Beban beurat 100 kg
    Ngagunakeun Ngagunakeun pikeun bagian dahan handap anu palsu
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
123 Teras> >> Halaman 1/3