Gabungan tuur prostitusi

  • Aluminum Four Bar Knee Joint for Children

    Aluminium Opat Bar Knee Joint pikeun Barudak

    Ngaran produk Aluminium Opat Bar Knee Joint pikeun Barudak
    Barang NO. 3P65 (AL)
    Warna Beureum
    Beurat produk 360g
    Kisaran beban 85kg
    Rentang flexion tuur 175 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utama beurat Cahaya, desain opat-link, stabilitas kuat
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun
  • Stainless Steel Four Bar Knee Joint for Children

    Stainless Steel Opat Bar Dengkul Joint pikeun Barudak

    Ngaran produk Stainless Steel Four Bar Knee Joint pikeun Barudak
    Barang NO. 3F65-1
    Warna Pérak sareng Pink
    Beurat produk 380g
    Kisaran beban 85kg
    Rentang flexion tuur 175 °
    Bahan stainless steel
    Fitur utama beurat Cahaya, desain opat-link, stabilitas kuat
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun
  • Single Axis Knee Joint for Children No Lock

    Single Axis Knee Joint for Children No Lock

    Ngaran produk Single Axis Knee Joint for Children No Lock
    Barang NO. 3F67
    Warna Beureum
    Beurat produk 300g
    Kisaran beban 85kg
    Rentang flexion tuur 150 °
    Bahan alloy Aluminium 7075
    Fitur utama Sumbu aluminium tunggal Ringan, tuur murangkalih sareng piramida pangaturan proksimal.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Aluminum Knee disarticulation for Children

    Disartikulasi Knee Aluminium pikeun Barudak

    Ngaran produk Aluminium Knee disarticulation pikeun Barudak
    Barang NO. 3F66
    Warna Biru
    Beurat produk 370g
    Kisaran beban 85kg
    Rentang flexion tuur 175 °
    Bahan alloy Aluminium 7075
    Fitur utami 1. beurat enteng, 4 bar, Desain Polycentric
    2. Kontrol Ayun Gesekan sareng Mantuan Éksténsi
    3. Kontrol stabilitas adjustable
    4. Setelan Gerak Gratis Sadia (kanggo Manual Manual)
    5. Rotatable Knee Disarticulation Adapter Sadia
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Waterproof knee joint

    Sendi tuur waterproof

    Nami produk Tukang tuur waterproof sareng adaptor awéwé
    Barang NO. 3F30
    Warna Hideung / Gray
    Beurat produk 275g
    Kisaran beban 120KG
    Rentang flexion tuur 135 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utami Waterproof Knee, Swing Knee, mandi tuur
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Seven-axis hydraulic knee joint

    Tujuh sumbu gabungan tuur hidrolik

    Ngaran produk Tujuh sumbu gabungan tuur hidrolik
    Barang NO. 3F30D
    Warna Beureum
    Beurat produk 1220g
    Jangkungna struktur 236mm
    Struktur lébar 68mm
    Kisaran beban 110kg
    Rentang flexion tuur 145 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utama 1. Sendi hidrolik nyaéta prostesis tinggi-tungtung, anu gaduh stabilitas tinggi, redaman gerak ageung, pangabisa nuturkeun hidrolik anu saé, sareng épék gait alami, anu cocog pikeun balaréa latihan ageung.
    2. Ngidinan pangguna pikeun ngahontal kagancangan anu ideal, cocog pikeun pangguna anu gaduh mobilitas anu kuat, kamampuan ngontrol diri anu kuat pikeun stabilitas dahan palsu, sareng sarat anu langkung luhur pikeun tingkat latihan.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Seven-bar linkage pneumatic knee joint

    Tujuh-bar linkage gabungan dengkul pneumatic

    Ngaran produk Tujuh-bar tautan gabungan tuur pneumatic
    Barang NO. 3F28P
    Warna Pérak
    Beurat produk 880g
    Kisaran beban 100kg
    Rentang flexion tuur 135 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utama 1. Sambungan tuur pneumatik multi sumbu tiasa nyayogikeun kontrol ayunan langkung saé.
    2. Stabilitas anu kuat sareng kontrol anu hadé dina jangka waktu ayun.
    3. Dina silinder, résistansi flexion sareng resistansi extension salami periode ayun tiasa disaluyukeun ti jalma ka jalma.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Single axis pneumatic knee joint

    Sendi sendi tuur pneumatik

    Ngaran produk Tunggal poros gabungan tuur pneumatic
    Barang NO. 3F27P
    Sampanye Warna
    Beurat produk 890g
    Kisaran beban 100kg
    Rentang flexion tuur 135 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utama 1. Struktur pigura alloy aluminium kakuatan tinggi, awét.
    2. Stabilitas anu kuat sareng kontrol anu hadé dina jangka waktu ayun.
    3. Dina silinder, résistansi flexion sareng resistansi extension salami periode ayun tiasa disaluyukeun ti jalma ka jalma.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Aluminum Mechanical knee joint

    Aluminium gabungan mékanis mékanis

    Ngaran produk Aluminium gabungan mékanis mékanis
    Barang NO. 3FM11A
    Warna Pérak
    Beurat produk 550g
    Kisaran beban 100 kg
    Rentang flexion tuur 165 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utami 1. Struktur opat tautan, beurat enteng, stabilitas kuat nalika ngadukung.
    2. Struktur tautan opat-bar mastikeun stabilitas leumpang sareng lemes.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Four Bar Pneumatic knee joint

    Opat gabungan Bar dengkul Pneumatik

    Ngaran produk Opat Bar Pneumatik gabungan dengkul
    Barang NO.
    Sampanye Warna
    Beurat produk 750g
    Kisaran beban 100 kg
    Rentang flexion tuur 135 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utami 1. Struktur opat tautan, stabilitas anu kuat salami periode dukungan, pangaruh perakitan anu ideal.
    2. Alat kontrol tekanan hawa henteu ngan ukur tiasa mastikeun stabilitas dukungan gabungan tuur, tapi ogé nyayogikeun kontrol anu épéktip salami waktos ayun.
    3. fungsi période ayun pneumatik mastikeun yén gaya hirup pasién sacara alami harmonis dina kagancangan leumpang anu béda.
    4. Dina silinder, résistansi flexion sareng resistansi extension salami periode ayun tiasa diluyukeun ti jalma ka jalma.
    5. Lumaku pikeun penderita tingkat fungsional sedeng sareng langkung mobilitas, tapi henteu pikeun pasién anu tingkat fungsionalna langkung handap.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun
  • Four Bar Pneumatic knee joint -3D26P

    Opat Bar Pneumatik gabungan dengkul -3D26P

    Ngaran produk Opat Bar Pneumatik gabungan dengkul -3D26P
    Barang NO. 3F26P
    Warna Hideung
    Beurat produk 950g
    Kisaran beban 100 kg
    Rentang flexion tuur 135 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utami 1. Struktur opat tautan, stabilitas anu kuat salami periode dukungan, pangaruh perakitan anu ideal.
    2. Alat kontrol tekanan hawa henteu ngan ukur tiasa mastikeun stabilitas dukungan gabungan tuur, tapi ogé nyayogikeun kontrol anu épéktip salami waktos ayun.
    3. fungsi période ayun pneumatik mastikeun yén gaya hirup pasién sacara alami harmonis dina kagancangan leumpang anu béda.
    4. Dina silinder, résistansi flexion sareng resistansi extension salami periode ayun tiasa diluyukeun ti jalma ka jalma.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
  • Four Bar Pneumatic knee joint -3D25P

    Opat Bar Pneumatik gabungan dengkul -3D25P

    Ngaran produk Opat Bar Pneumatik tuur gabungan -3D25P
    Barang NO. 3F25P
    Warna Hideung
    Beurat produk 850g
    Kisaran beban 100 kg
    Rentang flexion tuur 135 °
    Bahan Aluminium
    Fitur utami 1. Struktur opat tautan, stabilitas anu kuat salami periode dukungan, pangaruh perakitan anu ideal.
    2. Alat kontrol tekanan hawa henteu ngan ukur tiasa mastikeun stabilitas dukungan gabungan tuur, tapi ogé nyayogikeun kontrol anu épéktip salami waktos ayun.
    3. fungsi période ayun pneumatik mastikeun yén gaya hirup pasién sacara alami harmonis dina kagancangan leumpang anu béda.
    4. Dina silinder, résistansi flexion sareng resistansi extension salami periode ayun tiasa diluyukeun ti jalma ka jalma.
    5. Lumaku pikeun penderita tingkat fungsional sedeng sareng langkung mobilitas, tapi henteu pikeun pasién anu tingkat fungsionalna langkung handap.
    Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
12 Teras> >> Halaman 1/2