Ngeunaan MED

Maca deui
  • Experience

    Pangalaman

    Perusahaan kuring mangrupikeun perusahaan panilitian sareng pamekaran berteknologi Tinggi, kalayan langkung ti 12 taun pangalaman propésional dina ngical sareng ngical bagian-bagian prostetik sareng orthotic, sapertos suku palsu, jinis gabungan ankle, sendi tuur, sendi pinggul, sareng jinis orthotic sendi tuur, konci swiss, ring ring, lock belakang jsb.
  • Advantage

    Kauntungannana

    Kauntungan kami nyaéta produk lengkep, kualitas saé, harga anu saé, layanan purna jual terbaik, sareng khusus Kami gaduh tim Desain sareng Pangembangan diri, sadaya désainer gaduh Experineced anu euyeub dina garis prostetik sareng orthotic, Janten urang tiasa nyayogikeun kustomisasi profesional (jasa OEM ) sareng jasa desain (jasa ODM) pikeun nyumponan kabutuhan unik anjeun.

Warta jeung Kajadian

Tingali Sadayana
  • Scoliosis

    Scoliosis

    Pikeun nonoman, kalalanjoan dina kahirupan tiasa gampang ngakibatkeun scoliosis. Scoliosis mangrupikeun panyakit anu kawilang umum dina deformitas tulang tonggong, sareng kajadian anu biasa na biasana ngarujuk kana lengkungan gurat tulang tonggong anu ngaleuwihan 10 derajat. Naon sababna anu nyababkeun scoliosi ...
  • Dragon Boat Festival

    Festival Parahu Naga

    Poé kalima bulan lunar kalima nyaéta Festival Perahu Naga tradisional di nagara kuring. Pikeun ahir poé, dinten kalima mangrupikeun jumlah anu, janten disebut ogé "Festival Duanyang". 1. Pangambang Parahu Naga Pangsit Pangsit Dahar pangsit nalika Dra ...