Warta

  • Scoliosis

    Scoliosis

    Pikeun nonoman, kalalanjoan dina kahirupan tiasa gampang ngakibatkeun scoliosis. Scoliosis mangrupikeun panyakit anu kawilang umum dina deformitas tulang tonggong, sareng kajadian anu biasa na biasana ngarujuk kana lengkungan gurat tulang tonggong anu ngaleuwihan 10 derajat. Naon sababna anu nyababkeun scoliosi ...
    Maca deui
  • Dragon Boat Festival

    Festival Parahu Naga

    Poé kalima bulan lunar kalima nyaéta Festival Perahu Naga tradisional di nagara kuring. Pikeun ahir poé, dinten kalima mangrupikeun jumlah anu, janten disebut ogé "Festival Duanyang". 1. Pangambang Parahu Naga Pangsit Pangsit Dahar pangsit nalika Dra ...
    Maca deui
  • Disability Assistance Day

    Dinten Bantosan cacad

    Dina raraga épéktip pikeun ngalaksanakeun proyék palayanan pikeun anu cacat, numutkeun sarat béwara anu dikaluarkeun ku Shijiazhuang Federation of Disables People's Federation ngeunaan Rencana Palaksanaan pikeun Proyék Pelayanan pikeun Anu Ditumpurkeun, digabungkeun sareng kagiatan ...
    Maca deui