Prostésis rorongkong kosmétik pikeun AE

Pedaran pondok:

Ngaran produk: Rorongkong disartikulasi siku kosmétik
Barang No. CEDH
Bahan Aluminium
Beurat 0,43kg
Detil
1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
4. cocog pikeun disartikulasi siku
5. waktos Waran: 2 taun ti dinten kiriman.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • leungeun palsu: Rorongkong disartikulasi siku kosmétik
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk        Prostésis rorongkong kosmétik pikeun AE
    Barang No. CEDH
    Bahan Aluminium
    Beurat 0,50kg
    Detil
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi. 2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.

    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.

    4. panangan luhur tiasa sacara bébas ngayun.

    5. Cocog sareng Pertengahan, tunggul pondok AE.

    Prostesis panangan luhur kosmetikProstesis anggota badan luhur tiasa ngagantikeun kaseueuran fungsi penting tina korma anu leungit (sapertos muka sareng nutup dampal) sareng ngawangun deui bentukna.

    Prostésis anggota awak luhur kosmetik ngawangun deui bentuk dahan anu leungit, janten langkung dipikaresep ku aranjeunna anu paling merhatoskeun kosmétik

    rupana.Tapi fungsina terbatas.Jenis ieu prostésis ukur tiasa ngarekonstruksikeun bentukna sareng ngarobih cacat dina tampilan anu

    dahan.Prostésis na beurat beurat, gampang dijalankeun, tapi ngagaduhan fungsi pasip anu tangtu sareng tiasa dianggo salaku panangan bantu.

    Bentuk, warna sareng struktur permukaan sarung kosmétik sami sareng panangan manusa normal, nunjukkeun bentuk prostésis.

    Profil Perusahaan

    .Jinis Bisnis: Pabrikan (Pabrik)

    .Produk utama: Bagian prostitusi, bagian orthotic

    . Pangalaman: Langkung ti 15 taun.

    .Sistem manajemén : ISO 13485

    .Lokasi: Kacamatan Luancheng, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina

    Kauntungan: produk Comlete rupa, kualitas alus, harga alus teuing, jasa saatos-jualan pangalusna, sareng khususna urang gaduh diri urang sorangan desain sareng pamekaran tim, sadaya désainer

    gaduh euyeub ngalaman dina garis prosthetic na orthotic. Janten urang tiasa nyayogikeun kustomisasi profesional (jasa OEM) sareng jasa desain (jasa ODM) kanggo pendakan

    kabutuhan unik anjeun.

    Produk utama: anggota awak ponggawa, alat orthopaedik sareng asesoris anu aya hubunganana, alat rehabilitasi médis. prosthetics dahan handap, anggota awak luhur, orthopedic

    alat-alat sareng asesoris, bahan baku, suku buatan, sendi tuur, adaptor tabung terintegrasi, macem-macem kit prostetik sareng katun / nilon / serat karbon / gelas

    serat Stockinette, sareng sajabana Sareng kami ogé ngajual produk kosmetik palsu, sapertos panutup kosmétik foaming (AK / BK), kaos kaki tunggul hiasan, tuur orthotics

    gabungan: spring lock / drop ring ring / lock belakang. produk orthotics: sapatu koréksi orthopedic, dukungan kaki, AFO, AKFO, ankle / tuur / pinggang / taktak /

    kurung, ankle / tuur / siku engsel. bahan baku: lambar PP / PE / Eva jeung sajabana.

    Sertipikat:

    ISO 13485 、 CE 、 Sértipikat Pabrikan SGS I / II.

    Pamayaran sareng Pangiriman

    1. Sadayana harga nyaéta Harga EXW.

    2. Sampel sayogi, tapi biaya sampel sareng biaya kapal dibayar ku anu ngagaleuh.

    3. Waktu Pangiriman: dina 3-5 dinten saatos nampi pamayaran.

    4..Métode Pembayaran: T / T, Western Union, L / C.

     




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali