Leungeun rorongkong kosmétik sareng konektor adaptor

Pedaran pondok:

Ngaran produk Leungeun kerangka kosmétik sareng konektor adaptor
Barang No. CAEH
Bahan Aluminium
Beurat 0,45kg
Detil
1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku cara ngagedéan jempol.
3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.
Waktos garansi: 2 taun ti dinten kintun.
4. Poke siku cecekelan gabungan tiasa ngajantenkeun siku gabungan sacara pasip manjangan sareng lentur


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • prostrtic: Leungeun rorongkong kosmétik sareng konektor adaptor
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Prostésis rorongkong kosmétik pikeun disartikulasi siku 
    Barang No. CAEH
    Bahan Aluminium
    Beurat 0,45kg
    Detil:
    1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.

    2. Lampah panangan tiasa dikontrol ku ngagentos jempol.

    3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.

    4. Cocog pikeun disartikulasi siku.

    Prostésis siku disartikulasi cocog pikeun amputees kalayan siku anu dibedah. Kauntungan pangbadagna tina sindrom putus siku nyaéta yén

    lengkep panangan luhur ngajamin ngungkit cukup. Gaya inersia tina flexion panangan luhur tiasa dianggo pikeun ngajalankeun flexion tina panangan, teras

    engsel siku tiasa dianggo pikeun ngonci dina posisi anu tangtu, anu ngahémat usaha. 

    Pasien sareng sendi siku disartikulasi tiasa dilengkepan ku sél disartikulasi siku anu dikontrol ku kabel atanapi siki disartikulasi siku hibrid.

    Profil Perusahaan

    .Jinis Bisnis: Pabrikan (Pabrik)

    .Produk utama: Bagian prostitusi, bagian orthotic

    . Pangalaman: Langkung ti 15 taun.

    .Sistem manajemén : ISO 13485

    .Lokasi: Kacamatan Luancheng, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina

    Kauntungan: produk Comlete rupa, kualitas alus, harga alus teuing, jasa saatos-jualan pangalusna, sareng khususna urang gaduh diri urang sorangan desain sareng pamekaran tim, sadaya désainer

    gaduh euyeub ngalaman dina garis prosthetic na orthotic. Janten urang tiasa nyayogikeun kustomisasi profesional (jasa OEM) sareng jasa desain (jasa ODM) kanggo pendakan

    kabutuhan unik anjeun.

    Produk utama: anggota awak ponggawa, alat orthopaedik sareng asesoris anu aya hubunganana, alat rehabilitasi médis. prosthetics dahan handap, anggota awak luhur, orthopedic

    alat-alat sareng asesoris, bahan baku, suku buatan, sendi tuur, adaptor tabung terintegrasi, macem-macem kit prostetik sareng katun / nilon / serat karbon / gelas

    serat Stockinette, sareng sajabana Sareng kami ogé ngajual produk kosmetik palsu, sapertos panutup kosmétik foaming (AK / BK), kaos kaki tunggul hiasan, tuur orthotics

    gabungan: spring lock / drop ring ring / lock belakang. produk orthotics: sapatu koréksi orthopedic, dukungan kaki, AFO, AKFO, ankle / tuur / pinggang / taktak /

    kurung, ankle / tuur / siku engsel. bahan baku: lambar PP / PE / Eva jeung sajabana.

    Sertipikat:

    ISO 13485 、 CE 、 Sértipikat Pabrikan SGS I / II.

    Pamayaran sareng Pangiriman

    1. Sadayana harga nyaéta Harga EXW.

    2. Sampel sayogi, tapi biaya sampel sareng biaya kapal dibayar ku anu ngagaleuh.

    3. Waktu Pangiriman: dina 3-5 dinten saatos nampi pamayaran.

    4..Métode Pembayaran: T / T, Western Union, L / C.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali