Méiéléktrik BE prostésis kalayan gelar kabébasan

Pedaran pondok:

Nami produk Myo batré tangan bawaan BE
Barang NO. MBEH-4
Sampanye Warna
Bahan Aluminium
Beurat produk 280g
Detil Produk
1. 3 atanapi 5 ramo sayogi.
2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoelektrisitas
3. Batré diwangun-di leungeun
4. sendi pigeulang sacara pasif tiasa diputer.
5. Waterproof, anti-EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional
6. Cocog pikeun tengah, pondok, tunggul panjang tina panangan
7. waktos Waran: 2 taun ti dinten kiriman.


  • Rehabilitasi equipent-prosthetic: Myo batré leungeun bawaan BE
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Méiéléktrik BE prostésis kalayan gelar kabébasan
    Barang NO. MBEH-1
    Warna Beige
    Bahan Aluminium
    Beurat produk 280g
    Rincian Produk 1. 3 atanapi 5 ramo sayogi. 2. tindakan panangan tiasa dikontrol ku myoelektrisitas. 3. gabungan pigeulang sacara pasip tiasa diputer.

    4. Waterproof, anti EMI (mobile, telepon, jsb) sareng fungsi dua diménsi nyaéta opsional.

    5. cocog pikeun tengah, pondok, tunggul panjang tina panangan.

     

     

     

    Profil Perusahaan

    .Jinis Bisnis: Pabrikan / Pabrik

    .Produk utama: Bagian prostitusi, bagian orthotic

    . Pangalaman: Langkung ti 15 taun.

    .Sistem manajemén : ISO 13485

    .Lokasi: Kacamatan Luancheng, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei, Cina

    Packing & kiriman:

    .Produk anu munggaran dina kantong shockproof, teras dilebetkeun kana karton alit, teras lebet kana karton dimensi normal, Packing cocog pikeun kapal laut sareng udara.

    . Ékspor karton beurat: 20-25kgs.

    . Ékspor karton Diménsi:

    45 * 35 * 39cm

    90 * 45 * 35cm

    Port .FOB:

    Tianjin 、 Beijing 、 Qingdao 、 Ningbo 、 Shenzhen 、 Guangzhou.

    Pamayaran sareng Pangiriman

    .Métode Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C.

    .Waktos Pangiriman: dina waktos 3-5 dinten saatos nampi pamayaran.

    Perhatian dina panggunaan prostésis anu dikontrol myoélectric

    1. Sateuacan nganggo prostetik, cek heula permukaan éléktroda naha aya minyak atanapi henteu, permukaan tunggul kalayan anduk baseuh anu baseuh tiasa ngajantenkeun éléktroda sareng kontak kulitna saé.

    2. Saklar batré dina posisi katutup, ngagem prostesis, otot dina kaayaan santai, diulang sababaraha kali, sapertos perpanjangan sareng flexion, ngantep éléktroda sareng permukaan kontak pinuh otot, teras muka operasi batréna tina.

    3. Upami prostésis henteu meta, atanapi ngajaga kaayaan anu lami pikeun waktos anu lami, daya batre kedah dipareuman.

    4. Saklar batréna kedah dipareuman sateuacan prostesis dipiceun.

    5. Upami prostésis henteu normal atanapi rusak, daya batre kedah dipareuman.

    6. Batré litium kedah ditagih ku pangisi daya aki litium kalayan anu khusus. Métode pamakean khusus ningali pitunjuk carjer prostetik.

    7. Prostésis henteu kedah nyandak langkung ti 1 kilogram barang.

    8. Bagéan prostesis kedah nyingkahan korosi cai sareng kesang, ulah tabrakan anu sengit.

    9. Prostésis dilarang pisah ku nyalira.

    10. Upami fénoména alergi kulit dipendakan, éléktroda kedah diganti dina tmeand upami korosi plat éléktroda, éléktroda anu cocog kedah dirobih,

    11. Sarung silikon kedah nyingkahan objék anu seukeut

     Kasalahan umum sareng cara ngubaran prostésis anu dikontrol myoélectric

    1. Buka kakuatan, prostesis henteu aya réspon, ieu catu daya henteu nyambung, parios naha batréna gaduh listrik

    2. Hurungkeun kakuatan, gerakan prostesis kana wates poson f bukaan atanapi panutupan, éléktroda sareng kulitna goréng atanapi peka teuing, parios naha permukaan kulit garing teuing, atanapi tiasa diageungkeun langkung alit.

    3. Prostésis ngan ukur tiasa manteng (atanapi lentur), anu dituang ku pambukaan éléktrodéksel garis nyambungkeun éléktroda, atanapi ngagentos éléktroda

    Jaminan beuteung

    1. Produk dieksekusi "3 jaminan", periode jaminan nyaéta dua taun (batré, sarung tangan silikon kecuali).

    2. Pikeun produk saluareun masa jaminan, pabrik tanggung jawab pikeun perawatan, sakumaha pantes, pikeun ngumpulkeun biaya perawatan

    3. Kusabab panggunaan anu salah tina karusakan buatan manusa, pabrik tanggung jawab pikeun perawatan, biaya perawatan dibebankeun

    4. upami karusakan ngalangkungan masa jaminan prostitusi perusahaan masihan pangropéa, ngan ukur kumpulkeun sevice sareng biaya biaya.

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali